enelThessaloniki: +302310228791 -Athens: +302130430835
·
info@ouzounisdetectives.com
·
Monday - Sunday 24/7
Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών

Παρακολουθηση Κινητου

Το κινητό τηλέφωνο αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας μας με το οικογενειακό, προσφιλές και επαγγελματικό περιβάλλον (τηλεφωνία – μηνύματα, εφαρμογές), αλλά είναι και ένα από τα κύρια μέσα αποθήκευσης προσωπικών πληροφοριών (επαφές, βίντεο, φωτογραφίες, email). Όλες αυτές οι πληροφορίες αποτελούν υλικό που σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο μπορεί να μας διαφωτίσουν σχετικά με θέματα ή ερωτήματα που μας απασχολούν, αλλά να συμπληρώσουν κενά και να προλάβουν επικίνδυνες καταστάσεις και ως εκ τούτου να κρίνεται αναγκαία η άμεση εκμαίευσή τους από το κινητό, ή με άλλα λόγια η παρακολούθηση κινητού.

Η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY διαθέτει αξιόπιστα και μη ανιχνεύσιμα προγράμματα  παρακολούθησης κινητού τηλεφώνου με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε tablets όσο και σε υπολογιστές. Τα  προγράμματα παρακολούθησης ενός κινητού τηλεφώνου, εφόσον το κινητό είναι συμβατό, προσφέρουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε κλήσεις και μηνύματα του κινητού τηλεφώνου, σε εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο κινητό, σε πλατφόρμες επικοινωνίας, σε φωτογραφίες και βίντεο, στην τοποθεσία του κινητού, στο ιστορικό κλήσεων, σε ιστότοπους, αλλά και σε πολλά άλλα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.

παρακολούθηση κινητού

Το τεχνολογικό μας τμήμα διαθέτει μία ευρεία γκάμα τεχνολογικών μέσων, πολλά από τα οποία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Καλέστε την ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY και ενημερωθείτε δωρεάν σχετικά με το εύρος των υπηρεσιών και τεχνολογικών μέσων που διαθέτουν οι πιστοποιημένοι ιδιωτικοί ερευνητές μας για κινητά τηλέφωνα, tablets, υπολογιστές, καθώς και για την κοστολόγηση των υπηρεσιών μας.

Τεχνολογία

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας τα κινητά τηλέφωνα δεν χρησιμοποιούνται μόνο ως μέσο επικοινωνίας, αλλά μεταξύ άλλων μάς προσφέρουν την δυνατότητα να εντοπίσουμε τη θέση-στίγμα του χρήστη, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται.

Ένας από τους βασικούς λόγους ύπαρξης τέτοιου είδους υπηρεσιών είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις μέσω του εντοπισμού του κινητού τηλεφώνου έχουν σωθεί ζωές και έχουν αποτραπεί συμβάντα που θα μπορούσαν να έχουν αποβεί μοιραία για εμάς ή τους αγαπημένους μας. Μέσω αυτής της υπηρεσίας μπορείτε ανά πάσα στιγμή και σε πραγματικό χρόνο να γνωρίζετε που είναι ο άνθρωπός σας, καθώς και να λαμβάνετε με απόλυτη ακρίβεια πληροφορίες όχι μόνο για τη γεωγραφική του θέση, αλλά και για το χρονικό διάστημα που έμεινε σε ένα συγκριμένο σημείο. Εκτός όμως από τις προσωπικές  υποθέσεις, ο εντοπισμός κινητού τηλεφώνου μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος  και στον επαγγελματικό τομέα. Τα προσωπικά και απόρρητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις συσκευές είναι συχνά πολύ πιο κοστοβόρα από την ίδια τη συσκευή σε περίπτωση απώλειάς τους.

Επιπλέον, αν και τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να προσδιορίσουν τη γεωγραφική θέση μας μέσω GPS, δεν μπορούν να υπολογίσουν την ακριβή διαδρομή του κινητού, πόσο μάλλον να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου. Ως εκ τούτου η ανάθεση μιας τέτοιας υπόθεσης σε ένα ειδικό ερευνητή θα σας δώσει έγκυρες πληροφορίες, δεδομένου ότι ως εξειδικευμένος επαγγελματίας διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας και πιστοποιημένες συσκευές εντοπισμού και μπορεί έτσι να σας διασφαλίσει την υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα στις έρευνες.

Ωστόσο, η παρακολούθηση ή ο εντοπισμός ενός κινητού τηλεφώνου είναι νομικά αποδεκτές διαδικασίες εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις,σύμφωνα με τις οποίες η ΟΥΖΟΥΝΗΣ PRIVATE INVESTIGATIONS AGENCY αναλαμβάνει τέτοιου είδους περιπτώσεις: 

  • Σε περίπτωση που ο υπεύθυνος κηδεμόνας ενός ανήλικου παιδιού φοβάται ότι το παιδί του βρίσκεται σε κίνδυνο ή κάνει χρήση ουσιών .
  • Σε περίπτωση παραχώρησης ή χορήγησης εταιρικών κινητών τηλεφώνων σε υπαλλήλους εκ μέρους του εργοδότη τους και μόνο όταν ο εργοδότης έχει ενημερώσει αναλόγως και καταλλήλως τους δέκτες των κινητών και έχει λάβει την έγκρισή τους.
  • Εφόσον ο δέκτης τοποθετείται ηλικιακά στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ανήλικοι ή ηλικιωμένοι) και η χορήγησή του κρίνεται απαραίτητη για τη σωτηρία της ζωής του. Για αυτή την περίπτωση κρίνεται αναγκαία η νόμιμη και γραπτή συμφωνία των οικείων του.
  • Εφόσον η χορήγησή του ενισχύει τις πιθανότητες εντοπισμού ή διάσωσης της ζωής αγνοούμενου ηλικιωμένου ατόμου που πάσχει από άνοια.

Για ακόμα περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες μπορείτε  να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα για τις υπηρεσίες μας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για την υπόθεσή σας.